Twitter Hesap Dondurma ve Silme

Twitter hesabımı nasıl dondurabilirim?

Dünyada en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformu olan Twitter hesabınızı bir müddet dondurmak ya da tamamen kapatmak istiyorsanız bunu aşamalar halinde anlatalım.

2006 da kurulan Facebook ve İnstagram dan sonra en çok kullanılan sosyal mecralardan biri olan Twitter’da yazı, fotoğraf, video ve haber paylaşılabiliyor.Gündemi yakından takip edenlerinde sıklıkla kullandığı Twitter ın sol köşesinde haber başlıkları bulunmaktadır.

Twitter kullanıcısıysanız ama artık bu platformu kullanmak istemiyor ya da tamamen yeni bir hesap açmak istiyorsanız hesabınızı belli bir süre dondurabilir veya tamamen silebilirsiniz.Sizin için bu işlemlerin nasıl yapılacağını aşamalar halinde anlattık.

1)Cihazınızda Twitter mobil uygulamasını açınız.Twitter uygulama

2)Sol üst köşede bulunan profil fotoğrafınıza dokunun.Profil

3)Açılan menüden Ayarlar ve Gizlilik bölümünü seçiniz.Ayarlar

4)”Hesabın”a dokunarak hesap ayarlarınızı açın.Hesabın

5)Açılan bölümün en altında bulunan “Hesabınızı devre dışı bırakın” seçeneğine dokunun.Devredışı

6)Çıkan bilgileri onaylamak için en altta göreceğiniz “Devre dışı bırak” seçeneğine dokunun.Devre dışı bırak

7)Hesabınıza ait şifreyi yazın ve devre dışı bırak butonuna dokunun.Şifre

İşlem tamam.

Twitter da silme ve dondurma olarak iki ayrı işlem bulunmamaktadır.Hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonra 30 gün içerisinde herhangi bir yerden giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak silinir.Bu 30 günlük süre zarfında ise hesabınız dondurulmuş olur ve herhangi bir kullanıcı hesabınızı göremez ya da etkileşim kuramaz.Eğer fikriniz değişirde aynı hesapla Twitter da devam etmek isterseniz bu 30 gün dolmadan hesabınıza tekrar girmeniz hesabınızı aktifleştirmek için yeterlidir.

Yorum Yap