TikTok Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

TikTok Hesabımı nasıl silebilirim?

Dünyanın en çok kullandığı video paylaşım uygulaması olan TikTok’u kullanmak oldukça basit. Bir çok içeriğin yeraldığı platform olan TikTok genellikle eğlenceli videolar paylaşım yapanların adresi olmuş durumda.

Her ne kadar eğlenceli platform olsa da belirli bir kullanımdan sonra insanlar sıkılabiliyor. Bu yazımızda sıkılanlar ve ayrılmak isteyenler için TikTok Hesabı Silme işlemini aşamalar halinde anlattık.

  1. Öncelikle telefonunuzdan veya tabletinizden TikTok hesabınıza giriş yapınız.
    Tiktok app
  2. Ekranın sağ alt kısmında bulunan profil simgesine dokunun.
    Tiktok profil
  3. Karşınıza gelen ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç çizgiye dokunun.
    Araç çubuğu
  4. Açılan ekrandan “Hesabımı Yönet” seçeneğine dokunun.
    Tiktok hesap yönetme
  5. Sonrasında açılan pencereden “Hesabımı Sil” seçeneğini tercih edin.
    Tiktok hesap silme
  6. Hesabınızı neden sildiğinizle ilgili bir sayfa açılıcak sayfayı atlayabilirsiniz.
    Atla
  7. Daha sonraTiktok verilerinizle ilgili ekran önünüze geliyor ve isteğe bağlı olarak indirme talep edebilirsiniz , eğer indirmek istemiyorsanız “Devam” yazısına dokunun.
    Veri indirmeDevam
  8. Bu aşamadan sonra hesap silinsin mi diye tekrar edilir “Devam” diyerek geçtiğinizde hesabınızı silmek için şifrenizi girmeniz gerekiyor.
    Hesap silinsin
  9. Şifrenizi girdikten sonra ekrandaki kırmızı kutucuk içerisinde “Hesabımı Sil” seçeneğine dokunun.
    Şifre yaz

Tüm adımları takip ettikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinmek için işleme alınacaktır. Eğer 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız, TikTok hesabınız kalıcı olarak silinecektir. 30 gün içerisinde hesabınızı silme işleminden vazgeçerseniz normal bir şekilde hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Yorum Yap