TikTok Hesap Dondurma İşlemi

TikTok Hesabımı Nasıl Dondurabilirim?

TikTok hesabınızı kalıcı olarak silmek istemiyorsanız ve sadece geçici bir süre eğlencenize ara vermek istiyorsanız TikTok Profil Dondurma işlemi uygulamak sizin için yeterli olacaktır. Böylelikle hesabınız kalıcı olarak silinmeyecek ve belirli bir süre için uygulama üzerinde TikTok profil bilgileriniz ve etkileşimleriniz başkaları tarafından görünmeyecektİr.

Sizin için TikTok hesap dondurma işlemini aşamalar halinde anlattık

  1. Öncelikle telefonunuzda veya tabletinizde TikTok hesabınıza giriş yapınız.TikTok uygulaması
  2. Ekranınızın sağ alt köşesinden TikTok profilinize giriş sağlayınız.Tiktok profil
  3. Açılan yeni sayfanın sağ üst tarafında bulunan üç nokta şeklindeki simgeye tıklayın.Araç çubuğu
  4. Karşınıza gelen sayfada “Hesabımı Yönet” yazısına tıklayınTiktok hesap yönetme
  5. Yazıya tıkladıktan sonra sizi yeni bir sayfaya yönlendirecektir.Bu sayfanın en alt kısmında bulunan “Hesabımı Sil” yazısını seçin.Tiktok hesap silme

Bu yaptığımız işlem ile TikTok uygulaması hesabınızı 30 günlük bir süre için donduracaktır. Bu işlem hesabı kalıcı silme işlemi ile aynı işlemdir fakat dikkat etmeniz gereken bir unsur ise 30 gün içerisinde tekrar erişim sağlamazsanız TikTok profil kalıcı silme işlemi gerçekleşir. Bu sebeple TikTok profil dondurma işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız 30 gün dolmadan hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yapmadığınız taktirde hesabınız kalıcı olarak silinmiş olacaktır.

Yorum Yap