Snapchat Hesap Silme İşlemleri

Değişen dünya ilişkilerinde artık sosyal ağlar insanların sosyal yaşamlarını oluşturuyor. Bu sosyal ağlar sayesinde arkadaş edinme, flört ve ciddi ilişkilere başlama gibi durumlar oluşabiliyor. Snapchat dünya üzerinde en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesidir.

snapchat hesap silme

Bu uygulama üzerinden herkes sistem tarafından belirlenmiş olan 1-10 saniye aralığında videosunu ve fotoğrafını çekerek kendi yaptıklarını paylaşabiliyor. Hatta bu video ve fotoğrafların üzerine not ekleyip efekt vererek de farklı bir eğlence oluşturulabiliyor.  Daha sonra bu video ve fotoğraflar otomatik olarak siliniyor.

Tüm bu bilgilerin yanı sıra öyle bir gerçek var ki o da hesap silme işlemidir. Herkes elbette uzun süre kalıcı olamayabiliyor.

Bu nedenle bizlerde Snapchat hesabını tamamen silmek isteyenler için Snapchat hesap silme işlemleri hakkında gereken bilgileri aktarıyoruz.

Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Snapchat hesaplarını silmek isteyen üyeler şu adımları takip ederek hesaplarını kolaylıkla silebilirler;

  1. Snapchat hesap silme işlemleri uygulama üzerinden gerçekleşmediğinden herhangi kullanılan tarayıcı ile Snaphchat hesap silme linki tıklanarak giriş yapılır.
  2. Özellikle dikkat edilmesi gereken konu kullanıcı adı ve şifrenin bilinmesidir.
  3. Ardından sadece gerekli olan hesap silme linkini tıklamaktır.
  4. Snapchat hesabını silmek için şu linke tıklayın.

https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account

  1. Tıkladıktan sonra açılan sayfada kullanıcı adı ya da e-posta ile birlikte şifreyi girin.
  2. İşlemden sonra çıkacak olan pencere de yeniden kullanıcı adı ve şifre girilmesi gerekiyor.
  3. İstenilen bu bilgileri verdikten sonra Snapchat hesap silme işlemi gerçeklemiş olacaktır.

Oldukça kolay ve hızlı bu yöntemler sayesinde tüm kullanıcılar hesaplarını problemsiz şekilde silebilirler.

Silinen Hesap Tekrar Nasıl Açılır?

Snapchat hesabı silindikten sonra tekrar geri dönmek isteyen kişiler hesaplarını tekrar aktif edebilecek şanslarını kullanabilirler. Fakat hesabın tekrar kurtarılması için 30 gün olarak belirlenmiş bir süre bulunuyor. Bu süreyi aşan kapatma işleminden sonra hesap yeniden aktif hale getirilemiyor.

Hesap 30 gün içerisinde aktif edilmek istendiğinde yapılması gereken sadece kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılmasıdır. 30 günden sonra Snapchat sistemi hesabı tamamen siler ve geri dönüş ne yazık ki gerçeklemez.

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir