Face Kalıcı Silme

Facebook kalıcı olarak hesap silme nasıl yapılır?

Hayatımızın vazgeçilmez sosyal medya platformlarından biri olan Facebook’un yeni alternatiflerin gelmesiyle popülerliğini yitirdiğini görmekteyiz. Uzun bir kullanımdan  sonra insanda dikkat bozukluğuna mutsuzluğa kadar bir çok soruna neden olduğu kanıtlandı.

Eğer sizde Facebookunuzu kalıcı olarak silmek isterseniz bu mümkün. Facebook silme işlemi hesabınızın geri dönüşü olmayan bir şekilde kapatılmasına ,tüm arkadaş listenizin ve paylaşımlarınızın kaybolmasına neden olacaktır.

Facebook hesabınızı sildiğinizde Facebook ile giriş yaptığınız  bazı uygulamalara tekrar girmeniz kapsamında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz o yüzden  Facebook hesabınızı silmeden önce Bu gibi durumları önlemek amacıyla Facebook ile giriş yaptığınız uygulamaları e-posta ile değiştirebilirsiniz.

Eğer bu işlemden vazgeçerseniz 30 gün gibi bir süre zarfında hesabınız tekrar aktifleştirebiliyorsunuz.

Şimdi aşamalar halinde Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmeyi  anlatacağız.

  1. Herhangi bir internet tarayıcısı ile “facebook.com” adresinden hesabınıza giriş yapın .
  2. Ana profilinizde Facebook’un sağ üstündeki ters üçgene tıklayınız.Araçlar
  3. “Ayarlar ve gizlilik” i seçin ve  sonra “Ayarlar”a tıklayın.
  4. Sol sütundaki “Facebook Bilgilerin”e tıklayın yeni sayfalar deneyiminde bir sayfada “Facebook Erişiminiz” varsa “gizliliğe” ve ardından “Facebook Bilgilerin”e TıklayınFacebook bilgilerin
  5. “Dondurma ve silme”ye tıklayın.Dondurma
  6. “Hesabı sil” seçeneğini seçin ve ardından “Hesabı silme işlemine devam et”e tıklayın.Hesap sil
  7. “Hesabı sil”e tıklayın şifrenizi girin ve “Devam”a tıklayın.

Bu işlemden sonra hesabınız kalıcı olarak silinmiş olacaktır. Bu işlemin gerçekleşmesi için 30 gün içerisinde hesabınıza giriş sağlamamanız gerekmektedir. Eğer tekrar giriş yaparsınız hesabınız kalıcı olarak silinmez.

Yorum Yap